Subcategories
Degustatie :Opdienen met foie gras, kazen of gegrilde vis of vlees
Originele tip :Naar het einde van de baktijd toe,...
Degustatie :opdienen met foie gras en kazen
Originele tip :opdienen (zonder op te warmen) met hete witte rijst of...
Degustatie :Opdienen met foie gras, kazen
Originele tip :opdienen (zonder op te warmen) met hete witte rijst of couscous
Degustatie :Een smeuige recept voor toastjes bij het aperitief of bij gebraad vlak vóór het opdienen, op pasta, in...
Culinaire bereiding op basis van look en walnoten. Herontdek de smaak van een pommade van gekonfijte look.
Licht zure en pittige lekkernij voor een zonnig aperitief
Degustatie :Op toasts bij het aperitief, in roereieren, in...
Stukjes amandelen en groene olijven, een krokante en licht zure combinatie om boterhammen te smeren. Suggestie: op...
Herfstsmaken op de boterham, zelfs in de zomer !
Degustatie :Op toasts, als kruiderij, om gevogelte te farceren of...
Knapperig met een lichte houtsmaakje
Degustatie :Op toasts, als kruiderij, als basis voor een saus, in een feuilleté,...
Degustatie: op toasts, op vers brood of als voorgerecht met een slaatje
Deze toast is geschikt voor uw aperitiefhapjes of feestgerechten, met eender welk broodbeleg
Deze toast is geschikt voor uw aperitiefhapjes of feestgerechten, met eender welk broodbeleg