Lekkere kruiderij, licht gepeperd
Suggestie :Op toasts, als kruiderij of als koud voorgerecht. Past perfect bij wit...
Degustatie :Opdienen met foie gras, kazen of gegrilde vis of vlees
Originele tip :Naar het einde van de baktijd toe,...
Degustatie :opdienen met foie gras en kazen
Originele tip :opdienen (zonder op te warmen) met hete witte rijst of...
Degustatie :Opdienen met foie gras, kazen
Originele tip :opdienen (zonder op te warmen) met hete witte rijst of couscous
Lichte emulsie voor een onvergetelijke smaak !
Degustatie :serveren met rauwe groenten en geroosterd brood, of in een...
Een kleurrijke en smeuige mix van rode paprikas en verse room met een toetsje sterke chilipeper. Perfect bij...
Degustatie :Een smeuige recept voor toastjes bij het aperitief of bij gebraad vlak vóór het opdienen, op pasta, in...
Culinaire bereiding op basis van look en walnoten. Herontdek de smaak van een pommade van gekonfijte look.
Degustatie :Op toasts bij het aperitief, als basis voor een vinaigrette voor uw rauwe groentjes of warm/koud met...
Degustatie :Op toasts bij het aperitief, bij gebraad, in een taartbodem
Tip :Kleine tomaten farceren voor een...
Olijventapenade zonder ansjovis, opgewaardeerd met truffelsap. Suggestie : in een feuilleté, op toasts, in een vissaus.
Héél pittig! Een reisje door de Provence en Baskenland.